Закріплюємо знання з дисципліни «Finance»

18 травня 2021 року
   З 17 травня 2021 року економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України радо відкрив двері аудиторій перед друго- та третьокурсниками. Приємно бачити пожвавлення руху молоді біля корпусу №10, адже студенти поспішають використати можливості живого спілкування з викладачами.

   Доценти кафедри фінансів к.е.н. О.Ю. Сова та к.е.н. Н.Ю. Шевченко зустрілися зі студентами 2 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» (освітня програма «Облік і аудит») в межах викладання дисципліни «Finance». Показник відвідування заняття склав 100%.
   На завершальному етапі навчального семестру студенти з використанням системи E-Learn мають змогу пройти проміжний модульний контроль і дізнатися свої поточні бали за навчальну роботу. Поєднання різних методів, прийомів і засобів навчання сприяють засвоєнню матеріалу та розвитку пізнавальних здібностей слухачів. Курс «Finance» розміщено на навчально-інформаційному порталі Університету (URL: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=4377), де завжди у студентів є доступ до електронних і відео-версій лекцій, до практичних завдань з широким переліком джерел до вивчення дисципліни. Опції «Новини» та «Чат» дозволяють бути групі на зв’язку з науково-педагогічними працівниками і оперативно дізнаватися про графіки освітнього процесу.
 

   Аудиторне практичне заняття виявило високий рівень підготовки студентів, вільне володіння вивченим он-лайн матеріалом. Доповіді містили актуальну інформацію про стан та тенденції розвитку певних ланок фінансової системи держави, були використані сучасні джерела інформації, рекомендовані лектором, а теоретичні висловлювання підкріплювалися статистичними довідками.
   Обговорення питань практичного заняття торкнулося і теми розвитку фінансових технологій, впливу автоматизованих засобів управління бізнес-процесами на якість обслуговування клієнтів та порівняння ефективності інструментів захисту від кібератак і дій шахраїв.
   Фінансові дисципліни є вельми актуальними в епоху зростання значення фінансової грамотності населення. Кафедра фінансів НУБіП України пропонує сучасні освітні програми для опанування спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». На абітурієнтів чекатимуть оновлені навчальні плани та широкий спектр науково-дослідницьких проєктів. Побудуємо фінансово грамотне суспільство разом!

Олена Сова,
доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook