Сніжна Валерія прийняла участь у першому етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

14 травня 2021 року
Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого

   20 квітня 2021 р. відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право".

Конкурс проходив в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла студентка 3 курсу юридичного факультету Сніжна Валерія. Тема її роботи мала назву «Адміністративні правопорушення у сфері охорони навколишнього природного середовища».
У роботі підсумкової конференції Конкурсу взяли участь автори 38 наукових робіт. Результати своїх робіт, автори публічно захищали їх на конференції.
Нажаль, Сніжна Валерія призового місця на цьому Конкурсі не отримала, проте враховуючи, що це була її перша спроба в участі у такого роду Конкурсах та пройшовши зразу в ІІ тур, на нашу думку це вже є маленька перемога. Взявши участь у цьому Конкурсі,  Валерія та її керівник доцент Сергій Кідалов отримали чималий опит участі у таких заходах. Тому, в наступних Конкурсах студентських наукових робіт, ця команда однозначно візьме призове місце.
Керівник гуртка
Кідалова Наталія 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook