Інтелектуальні ігри між студентами з нагоди святкування Х Фестивалю студентської науки на кафедрі банківської справи та страхування.

12 травня 2021 року

         12 травня 2021 року в рамках діяльності наукового гуртка «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» було проведено дві інтелектуальні битви між магістрами економічного факультету, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з нагоди святкування Х Фестивалю студентської науки.

        Керівник наукового гуртка, доцент кафедри банківської справи та страхування, Костюк Вікторія Анатоліївна організувала онлайн-змагання між студентами. Завдяки платформам «Kahoot.it» та «Zoom» члени гуртка змогли перевірити свої знання в конкурентній боротьбі навіть на дистанційній формі навчання в карантинних умовах.

    Помічник організатора Коцюруба Олена долучила учасників до першої гри під назвою «Валюти світу». Призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – Шевчук Дмитро з рейтингом 7530 балів;

2 місце – Бовкун Аліна 6713 балів;

3 місце – Шнайдер Анна 6356 балів.

Наступною була битва «Розумні заощадження». За результатами змагання призові місця посіли:

1 місце – Бовкун Аліна з рейтингом 8332 бали;

2 місце – Шнайдер Анна 7245 балів;

3 місце – Шевчук Дмитро 7144 бали.

Студенти мають високу обізнаність в сфері фінансів і виявили бажання проводити такого роду битви й надалі. Змагання пройшли жваво і весело.

к.е.н., доцент Файчук Ольга

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook