Робота наставника академічної групи – це особливо важлива справа за дистанційного навчання !!!

12 травня 2021, 9:29

       Наставником студентів 3 групи ОР «Магістр» 1 року навчання Уманець Русланою Миколаївною була проведена он-лайн зустріч на платформі Zoom.

     Основна тема зустрічі, яка постійно в полі зору НПП кафедри, це активізація процесу підготовки до здачі сесії та активізація студентів для відвідування он-лайн занять. Також на зустрічі обговорили на якій стадії знаходиться написання курсових проектів студентами.

   

       Задля забезпечення належного рівня захистів, магістри були проінформовані про вимоги до структури, змісту та оформлення курсових робіт, а також були обговорені та озвучені основні проблеми по їх виконанню.

    Після обговорення навчання і успішності групи куратор закликала дотримуватися карантинних обмежень, носити маски,використовувати санітайзери, утриматися від поїздок у громадському транспорті, а також за можливості уникати багатолюдних місць.

      Обговорили питання вакцинації, кожен висловив свою думку, чи буде він вакцинуватися. Наголосили, що можна записатися на вакцинацію он-лайн в додатку «Дія».

    Наприкінці зустрічі куратор організувала он-лайн екскурсію по Національного художнього музею України, який вже довгий час знаходиться на реконструкції. Зокрема потрапили до зали художників шестидесятників до виставки «Модернізм в Україні» на якій ми змогли побачити картини відомого митця, який є одним з ключових художників ХХ століття, продовжувачем традицій модернізму, Григорієм Гавриленко.

      Дізналися, які відбувалися зміни у цьому столітті у художньому стилі модернізм, чим надихався митець та життєвий шлях автора. Також мали змогу побачити роботи відомих художників-футуристів, авангардистів, графіків Олександри Екстель, Давида Бурлюка, Віктора Пальмова, Анатолія Петрицького, почули чим вони надихалися, що вплинуло на їх мистецтво.

      Завершилась організаційна година настановами куратора про послідовність дій при перших ознаках захворювання, що необхідно звертатися до терапевта, дотримуватись карантинних вимог та побажанням здоров’я студентам.

Яремко Мар’яна,

студентка ОР «Магістр» 1 р.н.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook