Кураторська година: зустріч наставника Ралко О.С. зі студентами англомовної групи 3 курсу 5 групи

7 травня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Відбулася он-лайн зустріч студентів 3 курсу 5 групи з наставником доцентом кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Ралко Олександрою Сергіївною. Зустріч було проведено за допомогою платформи Webex.

Попередньо куратор групи провела опитування щодо заходів та тем, в яких хотіли б студенти взяти участь, в результаті обговорення були обрані кілька тематичних тренінгів, які незабаром будуть проведені разом із групою у режимі онлайн. Тому цього разу було вирішено провести «Огляд програм стажування для студентів».

Були обговорені принципи обрання програми стажування, вимоги, які ставляться до претендента, можливості, які пропонує наш навчальний заклад та перелік документів, що вимагається для прийняття участі у конкурсах. Нами були розглянуті такі програми, як: Еразмус+, зокрема можливості для навчання та проходження виробничої практики закордоном, окремий напрямок «Молодь в дії» та програми стажування від DAAD. Сформована невеличка «бібліотека корисної інформації», де за лінками можна знайти все необхідне.

Дуже рада, що студентам 3 курсу 5 групи сподобалось і ми вирішили, що будемо і надалі обирати теми, що цікавлять групу і зустрічатись!

О.С. Ралко
доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook