ПРОФЕСІЯ МАРКЕТОЛОГА: ЯК СТАТИ НАЙКРАЩИМ

29 квітня 2021 року

     Як найкращим чином мотивувати студентів до вивчення дисциплін та саморозвитку? Найефективнішим є демонстрація прикладів успішних людей, які завдяки своїй наполегливій праці досягли спіху в кар’єрі.

 
     27 квітня 2021 Дарина Юріївна Ніколаєнко - провідний фахівець з маркетингу «Moët Hennessy Ukraine Portfolio» та «Marie Brizard Ukraine Portfolio» компанії «Український дім імпорту», провела лекцію на тему: «Професія маркетолога: як стати найкращим» для студентів 1 курсу ОС Бакалавр спеціальності 075 Маркетинг.

     Під час зустрічі було обговорено ряд питань, які турбують кожного студента першокурсника, зокрема:
      • Як знайти себе в обраній професії та стати спішним?
      • Чого очікує роботодавець?
      • Які критерії успішного маркетолога?
      • Як самовдосконалюватися в професії і коли варто починати це робити?

 І ще багато питань, які викликали жваве обговорення серед студентів.
 
     Дарина Юріївна у своєму звернені до студентів наголосила на важливості якісного та ґрунтовного вивчення основних фахових дисциплін, як основи для подальшого успішного розвитку, а також необхідності опанування мінімум однієї іноземної мови. Вже на цьому етапі майбутній маркетолог має зрозуміти, що саме йому подобається найбільше, яка професія і компанія його мрії. Відповіді на ці питання допоможуть зрозуміти, які компетенції варто розвивати і що можна почати робити вже сьогодні щоб мрія втілилася у реальність завтра.

     Відгуки від студентів:

     Оксана Балюк: Дякуємо Дарині Юріївні за чудово проведену лекцію, за те що, поділилася своїм досвідом, за чудові поради і мотивацію на майбутнє! Дякуємо НУБіП за можливість спілкування з досвідченими людьми!
     Катерина Бова: Лекція з Дариною Ніколаєнко допомогла ще глибше зануритися у світ маркетингу і зрозуміти навіщо я навчаюся. Дякую за цікавий виклад інформації та поради, які неодмінно знадобляться для вивчення не тільки сфери маркетингу, а й свого внутрішнього я. Також дякую всім хто зміг організувати таку чудову зустріч)
    Анастасія Чмиренко: Дякую велике, Дарині Ніколаєнко, за чудову і корисну інформацію! Ваша розповідь про власний шлях та ваші досягнення, надихають та мотивують. Дякую за поради, будем чекати нових зустрічей) Дякую організаторам цієї лекції!!!
     Юлія Паламарчук: Інформація, яку нам надала пані Дарина була цікавою і пізнавальною, дякую за те, що детальніше розповіла про нашу майбутню професію, дала важливі поради, які допоможуть нам реалізуватися в майбутньому. Лекція була корисною, дякую організаторам.

 

 
Щиро дякуємо Дарині Юріївні Ніколаєнко за співпрацю!
 
Наставники академічних груп
Анна Збарська, Вікторія Ніколаєвська, Алла Рябчик

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook