Робота куратора зі студентами 4 курсу 1 групи в умовах карантину продовжується

27 квітня 2021 року

    Вже доброю традицією нашої групи стало зустрічатися на кураторську годину он-лайн. Згідно графіку проведення організаційно-виховної роботи 22 квітня була проведена зустріч куратора доцента кафедри біології тварин Чепіль Людмили Василівни зі студентами 4 курсу 1 групи факультету тваринництва та водних біоресурсів.

      На зустрічі були обговоренні питання щодо змін графіку освітнього процесу на другий семестр, а саме проведення навчальних практик та очної сесії; дотримання карантинних заходів; проведено моніторинг стану здоров’я студентів групи.
Але цього разу мова зайшла про найактуальніше питання для випускників бакалаврату - про вступ в магістратуру. Чепіль Л.В. ознайомила студентів групи із особливостями реєстрації й проходження ЄВІ у 2021. ЄВІ – це єдиний вступний іспит, форма вступного випробування з іноземної (англійської, німецької, французької або іспанської) мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти, яка передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання. На нашому факультеті такий іспит студенти будуть здавати вперше.

    Студентам дуже корисно і пізнавально дізнатися особливості вступу в магістратуру, як вірно зареєструватися, як сформувати пакет документів та уникнути помилок при подачі документів на ЄВІ он-лайн. Значна кількість студентів мають не високий рівень знань з іноземної мови, тому бояться вступати в магістратуру, але дарма! Людмила Василівна заохочувала вступати в магістратуру в будь-якому випадку та вірити в себе і свої сили!

      Важливим питанням в життєдіяльності університету є проведення Дня відкритих дверей для вступників у магістратуру, який відбудеться 29 квітня 2021 в нашому університеті в режимі он-лайн. Разом із куратором ми зайшли на головну сторінку офіційного порталу Національного університету біоресурсів і природокористування України, розглянули час і план проведення цього заходу, ознайомилися із механізмом заповнення анкети для участі в цьому масштабному заході.

     Від імені всієї групи хочу подякувати нашому куратору групи – Чепіль Людмилі Василівні за таку цікаву та інформативну зустріч!

Марія Рудь,
староста 1 групи 4 курсу,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook