Науково-практична онлайн-конференція на кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

26 квітня 2021 року

21-22 квітня 2021 р. в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшла щорічна Науково-практична онлайн-конференція науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Підсумки науково-дослідних робіт 2020 року».
На кафедрі електропостачання ім. проф. В.М. Синькова проведено секцію №2 “Електропостачання” із підсекцією “Підготовка та підвищення кваліфікації фахівців в галузі”. Кафедрою підготовлено 24 доповіді. Професори Гребченко М.В., Лут М.Т., Козирський В.В., доценти Бєляєв В.К., Волошин С.М., Нікіфоров А.П., Савчук О.В., Омельчук А.О., Макаревич С.С., аспірант Чернишов Д. представили змістовні доповіді за напрямкам досліджень кафедри, відповіли на питання.
В конференції активну участь прийняли і студенти різних курсів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Доповіді студентів були присвячені актуальним темам досліджень систем електропостачання, зокрема: мікрогрід системам, Smart Grid, новим технологіям виробництва та накопичення електричної енергії, заходам енергозбереження та моніторингу стану систем електропостачання.



Матеріали конференції доступні за посиланнями:
Програма конференції НПП
Програма конференції студентів
Тези конференції

В підсумках секційного засідання відмічено, що важливість проведення конференції полягає не тільки у представленні результатів виконаних робіт, але й у відкритті нових напрямків теоретичних та практичних досліджень, підвищенні якості студентських кваліфікаційних робіт.

 

Доцент кафедри електропостачання
Андрій Нікіфоров

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook