Відкрита лекція з дисципліни «Економіка і підприємництво»

23 квітня 2021 року

         23 квітня 2021 року на 4 парі доцентом кафедри економіки Гуцул Тетяною Анатоліївною було проведено відкриту лекцію з дисципліни«Економіка і підприємництво» для студентів 3-го курсу скороченого терміну навчання агробіологічного факультету спеціальності «Садівництво та винограда рство»

Лекція була присвячена темі «Ціни та ціноутворення». Тетяна Анатоліївна ознайомила студентів з економічною сутністю, видами та функціями цін, методиками ціноутворення тощо.
 
 
 
Були розкриті складові елементи ціни, такі як собівартість, прибуток, податки (ПДВ, акцизний збір, мито), які входять до складу ціни на продукцію, посередницькі та торгівельні надбавки.
 
 
 
 
За змістом прочитана лекція характеризується науковістю, доступністю в сприйнятті і переконливістю викладу. Теоретичні узагальнення супроводжувались ілюстративними матеріалами, фактами, прикладами тощо.
 
 
Під час заняття Тетяна Анатоліївна ставила запитання студентам, на які вони надавали коректні відповіді, що є свідченням логічного зв’язку матеріалу з попереднім, наявності зворотного зв’язку та зацікавленості аудиторії у цілому.
К.е.н., доцент кафедри економіки
Томашевська О.А.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook