Студенти гуртка вдосконалюють свої знання на міжнародній науково-практичній конференції «Маркетинг та логістика в агробізнесі»

22 квітня 2021, 17:07
zoom

   15 квітня 2021 року в Національному університету біоресурсів і природокористування України відбулась II Міжнародна науково-практична он-лайн конференція «Маркетинг та логістика в агробізнесі». Конференція об’єднала представників Полтавського державного аграрного університету, Батумського державний університет імені Шота Руставелі, Латвійського університету наук про життя та технологій, Чеського університету наук про життя, Словацького аграрного університету, Гнезнінської вищої школи Міленіум, Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу та ін. До участі в конференції долучились також учасники навчально-наукової лабораторії економічної теорії та біоекономіки НУБіП України.

   Разом зі студентами наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» за результатами проведених досліджень підготовлено і опубліковано тези. Ключовим питаннями для наукового пошуку і дискусії стали: сучасні тренди розвитку комплексу маркетингу; цифровий маркетинг в агробізнесі, Логістика 4.0: ефективні рішення для підприємств аграрного сектора, розвиток концепції екологічного маркетингу та біоекономіки.

Олена Коваль,доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook