ДВА ДНІ ПЛІДНОЇ РОБОТИ секціЇ процесів і обладнання переробки продукції АПК НА ЮВІЛЕЙНІЙ Х МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВ

23 квітня 2021 року
НУБІП України (online)
     Після пленарного засідання секція процесів і обладнання переробки продукції АПК занурилась в роботу. Адже на секцію надійшло 75 тез доповідей, 32 з яких було заслухано під час секційних засідань протягом двох робочих днів.
 
     Керував секцією професор Ігор Павлович Паламарчук, секретар- доцент Жеплінська Марія Михайлівна. В роботі секції приймали участь співробітники кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, а також доповідачі як із Національного університету біоресурсів і природокористування України, так і з зарубіжних та вітчизняних організацій: Ташкентський державний технічний університет (Узбекистан), Люблінський університет (Польща), Відділ метрологічної служби Ліонської ветеринарної школи (Франція), Національний університет харчових технологій, Інститут технічної теплофізики НАН України, Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя. 20 доповідей було заслухано саме від молодих вчених, аспірантів та студентів з Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
     Кожна презентаційна наукова робота містила мету, об’єкти та методи досліджень, експериментальні дані у вигляді графіків, діаграм, таблиць тощо та висновки. Роботи були присвячені дослідженню гідродинамічних, теплових та масообмінних процесів і обладнання харчових виробництв, розробленню нових видів харчових продуктів, очищенню води та газів, способів очищення біопалива та багато інших. Зацікавленість до всіх без винятку робіт можна було спостерігати за тими цікавими і допитливими запитаннями від студентів та аспірантів і побажаннями подальших наукових звершень від досвідчених науково-педагогічних працівників.
 
     В ході проведення секційних засідань народжувалися нові ідеї і подальші напрямки наукових робіт.
     За результатами роботи секції науковцями кафедри були визначені переможці, які отримали дипломи І, ІІ і ІІІ ступеню. Всім учасникам конференції було вручено сертифікати. На даному етапі це було зроблено у вигляді надсилання відзнак на електронні пошти учасників конференції, але найближчим часом ми надіємося на зустрічі в університеті, тому не за горами і урочисте вручення нагород найкращим науковим роботам. 
 
     Підсумовуючи результати роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК, можна сказати, що проведення таких Міжнародних науково-технічних конференцій на користь як викладачам, які обмінюються між собою досвідом роботи, так і здобувачам вищої освіти, які поповнюють свій багаж знань важливою науковою інформацією та мають змогу зустрітися з визначними науковцями і набратися досвіду.
 
 
Михайло Муштрук
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook