Доповіді учасників гуртка "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні" на студентській конференції.

20 квітня 2021, 13:26
zoom

   15 квітня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулась ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів», присвячена 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, організована кафедрою статистики та економічного аналізу. Тематичними напрямами конференції були теоретичні та прикладні засади обліково-інформаційного забезпечення управління підприємствами, правове забезпечення аграрного сектору економіки України, інформаційно-аналітичне забезпечення управління розвитком підприємств аграрного сектору, економетричне моделювання та прогнозування розвитку підприємств аграрного сектору в умовах сучасних викликів.
   До участі в конференції долучились учасники студентського наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні». Зокрема, студентка 2 курсу 3 групи економічного факультету Вершута Юлія, студентка 2 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту Ільїна Ксенія і студентка 1 курсу економічного факультету Мельник Тетяна та інші.
   Вершута Юлія підготувала доповідь і публікацію на тему «Статистичне дослідження середніх реалізаційних цін культур зернових та зернобобових в Україні» та зайняла II місце. Мельник Тетяна мала нагоду презентувати доповідь на тему: «Економіко-статистичний аналіз діяльності підприємств олійно-жирової галузі України», в якій показано рівень експорту продукції та регулювання таких відносин законодавством. На думку студентів, «такі конференції потрібно проводити, щоб мати змогу аналізувати та досліджувати зріст чи спад попиту продукції на ринку і, взагалі, щоб розширювати кругозір і в майбутньому легко розуміти інформацію». Ця конференція була проведена на базі університету, але долучитися та розповісти про переваги нашої продукції могли також студенти з інших ВНЗ, тому масштаб цього заходу був дійсно великим.

Мельник Тетяна,

Вершута Юлія,

студентки НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook