Онлайн-лекція присвячена 120-ти річчю економіста С. Кузнеця. «Наукова спадщина С. Кузнеця»

19 квітня 2021, 14:43
zoom

   15 квітня 2021 р. спільно з Київським обласним комунальним позашкільним навчальний закладом «Мала академія наук учнівської молоді», факультетом аграрного менеджменту та кафедрою економічної теорії НУБіП України відбулася онлайн-лекція для вихованців та слухачів наукового відділення «Економіка» Київського обласного територіального відділення МАН, а також для педагогів, які працюють з цією категорією учнів.
   Доцентом кафедри економічної теорії факультету аграрного менеджменту Болгаровою Н.К. на платформі Zoom була проведена онлайн-лекція «Наукова спадщина С. Кузнеця» з нагоди 120-річчя економіста.


   Відповідно до теми онлайн-лекції аудиторія була ознайомлена з науковими досягненнями лауреата Нобелівської премії з економіки українського походження С. Кузнеця. Представлено вагомий внесок наукових досягнень С. Кузнеця та їх вплив на формування Світової економічної науки, зокрема розробка сучасного розуміння валового внутрішнього продукту (ВВП), взаємозалежності між економічними циклами і довгостроковим економічним зростанням.


   Проведений онлайн захід отримав схвальні відгуки присутніх.
   Висловлюємо подяку за запрошення, сподіваємось на подальшу співпрацю.

Наталя Болгарова,

доцент кафедри економічної теорії НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook