День відкритих дверей на АБФ НУБІП України

17 квітня 2021, 11:44
НУБіП

          В субботу, 17 квітня 2021 о 10:30 в online-режимі деканом агробіологічного факультету Тонхою Оксаною Леонідівною був організований і проведений черговий День відкритих дверей для випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів.

До конференції долучилися близько 100 учасників, де всі бажаючі мали змогу познайомитися з агробіологічним факультетом,  спеціальностями, отримати відповіді на всі питання що вступу, навчання, дозвілля, проживання у гуртожитках, поставити запитання та отримати на них відповіді.


Розпочався захід з ознайомлення деканом Оксаною Леонідівною Тонхою з факультетом в цілому, спеціальностями 201 Агрономія і 203 Садівництво та виноградарство.


Вона детально зупинилася на покращенні навчальної бази за останні роки і на незалежних рейтингах, за якими факультет є лідером серед споріднених факультетів України.



Після цього свої доповіді презентували: заступник голови студентської організації АБФ Ангеліни Волощук,  завідувач кафедри землеробства та гербології, професор Семен Петрович Танчик,  доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Володимирович Шеметун,  доцент кафедри грунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули  Юрія Станіславович Кравченко,  завідувача кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О.Зеленського  Олександр Сергцйович Макарчук, студент спеціальності "Агрономія" Денис Голошкін, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту  Олександр Михайлович Цизь.


Представники кафедр коротко ознайомили з діяльністю і навчальною базою своїх кафедр. Деякі розповіді супроводжувалися on-line відео з лабораторій і дослідних полів, що дозволило абітурієнтам скласти максимально близьке до реальності уявлення про місце свого майбутнього навчання.
Кафедру ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. Шикули М.К. презентував у своїй доповіді доцент кафедри, кандидат с.-г. наук Кравченко Юрій Станіславович.


Дякуємо всім учасникам конференції за цікаві інформативні доповіді і запрошуємо абітурієнтів до вступу на агробіологічний факультет!

 

 Катерина Карабач,

доцент кафедри ґрунтознавства

 та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook