Виховна онлайн-зустріч

16 квітня 2021 року

Навчальний процес, атестація, карантинні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції – головні питання, що стали темою для обговорення на виховній годині з куратором групи БТ 1801 Вітою Богославець. 

В ході зустрічі, студенти разом з куратором проаналізували успішність студентів групи, проблеми, які виникають в ході занять, обдумали, на що потрібно звернути більше уваги та прикласти додаткові зусилля. Також обговорювали темпи поширення Covid-19 в Україні та обмеження, що встановлюються з цієї причини.

У цей непростий час, коли нас обмежують у наших діях, вводять санкції за недотримання цих вимог, коли ми не можемо повернутися до звичного ритму життя, варто задуматися, що на противагу цьому відкриваються нові можливості, які ми не маємо права проґавити. Коли як не зараз нам випаде можливість прочитати книги, які відкладали, через брак часу, зайнятися спортом, переглянути цікаві, пізнавальні відео чи тренінги, вдосталь поспілкуватися із батьками, сходити на прогулянку в ліс та помедитувати? Ці пункти є точками контролю та нашого особистого вибору.

Шовкопляс Анастасія, студентка 3 курсу 1 групи

спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook