Проведення виховної години в умовах дистанційного навчання

9 квітня 2021 року

 9 квітня відбулася онлайн зустріч студентів 1 курсу СТН спеціальності 101 «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнології та екології з куратором Сербенюк Ганною Анатоліївною. Під час данної зустрічі було обговорено багато питань навчального та виховного процесів, зокрема, результати проміжної атестації, які нажаль на середньому рівні. За результами проведеної атестації більшість студентів групи, а це 70 % атестована по всім дисциплінам, решта студентів групи мають неатестації по окремим дисциплінам. Наставником було обговорено і зясовано причини не високої успішності студентів. Основна проблена – низька швидкість  інтернет- звязку, або його відсутність.

Ще одне не менш важливе повідомлення прозвучало від куратора Сербенюк Г.А., а саме запрошення прийняти участь у VII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Екологія - філософія існування людства", яка відбудеться 21-23 квітня 2021 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Також від студентів надійшло багато питань, стосовно вибору керівників бакалаврських робіт, так як через епідеміологічною ситуацією в країні, яка викликана пандемією Covid-19 студенти не мали  можливості на живе спілкування з викладачами тому їм складно зорієнтуватися. Наставник Сербенюк Ганна розповіла де можна знайти інформацію про всіх викладачів випускової кафедри екології агросфери та екологічного контролю і коротко ознайомила студентів про науковий інтерес кожного викладача.

Проводячи профорієнтаціну роботу куратор наголосив, що студенти мають гарну можливість поділитися своїм досвідом навчання в НУБіП України і запросити  17 квітня 2021 року майбутніх абітурієнтів – випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів, на Онлайн Дні відкритих дверей, де всі бажаючі матимуть можливість познайомитися з нашим навчальним закладом.

Підводячи підсумки проведення виховної роботи, студенти з нетерпінням чекають змоги і не втрачають надії повернутися до навчання в звичайному режимі в аудиторіях і за партами, тому надіємося на покращення даної ситуації в країні і в світі.

 

Сербенюк Ганна

наставник студентів 1-го курсу СТН

спеціальності 101 «Екологія»

факультету захисту рослин,

біотехнології та екології з куратором

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook