Обговорення результатів атестації, як головного критерія оцінювання студентів в період дистанційного навчання

8 квітня 2021 року

 Вже другий рік поспіль у весняний період із-за пандемії спричиненої короновірусними захворюваннями, студенти змушені навчатися дистанційно. Такі обставини додають студентам більше уваги й часу приділяти самостійному навчанню, для того щоб краще розуміти теоретичний матеріал і тонкощі практичної складової. На жаль, не усі молоді люди здатні працювати у такому режимі, бути організованими, цілеспрямованими і відповідальними. Про це яскраво демонструють і результати атестації студентів 3-го курсу 1 групи спеціальності 101 «Екологія».

Дані результатів атестації свідчать, що переважна більшість (понад 80%) успішно проходить навчання в онлайн-режимі, є старанними і мають високі рейтингові бали. У той же час є й студенти, які неатестовані із кількох дисциплін. З ними була проведена куратором виховна бесіда з метою недопущення подібного у майбутньому і вчасному виконанню поставлених викладачами, завдань. 

То ж хочеться побажати студентам подальшого  продуктивного навчання, наснаги, віри у себе, оптимізму, а тим, хто має деякі заборгованості із дисциплін, виправити їх і у подальшому брати приклад із своїх успішних колег.   

Бережняк Є.М., наставник студентів 3-го курсу

1-ої групи спеціальності «Екологія»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook