ЩИРО ВІТАЄМО ОКСАНУ ГРИГОРІВНІУ З ЮВІЛЕЄМ!

10 квітня 2021 року

10 квітня 2021 р. доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук Оксана Григорівна святкує ювілей.

Макарчук О.Г. – випускниця нашого університету, яка продовжила свою кар’єру в стінах Alma mater: у 2009 р. почала працювати на кафедрі статистики та економічного аналізу, а через рік успішно захистила кандидатську дисертацію на тему «Ефективність використання біоенергетичного потенціалу сільськогосподарських підприємств».

Оксана Григорівна має заслужений високий авторитет серед колег та студентів нашого університету, фахово викладає Статистику, Економетрику та Економічний аналіз. Вона є розробником навчально-методичних розробок та електронних навчальних курсів в системі Elearn з даних дисциплін, які допомагають студентам глибше засвоїти знання в умовах дистанційного навчання.

Ювілярка активно займається науковими дослідженнями за темою підвищення ефективності використання біоенергетичного потенціалу аграрних підприємств та його використання, спрямоване на підвищення продовольчої та енергетичної безпеки і покращення соціально-екологічного середовища країни. Підтвердженням плідної науково-дослідної праці є понад 100 публікацій, включаючи закордонні видання.

Оксана Григорівна постійно удосконалює професійні вміння, використовуючи науковий та викладацький досвід у закордонних університетах ряду країн: США, Німеччини, Польщі, Італії та Словачинни.

Колектив кафедри статистики та економічного аналізу бажає Оксані Григорівні міцного здоров’я та позитивного настрою на кожен день! Нових успіхів та натхнення у роботі, креативних ідей та перспектив! Сімейного благополуччя та радості, здійснення мрій!

 

 

З повагою,

колектив кафедри статистики та економічного аналізу 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook