Відбулася відкрита лекція доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Степасюк Людмили Михайлівни з дисципліни «Економіка і фінанси підприємств» на тему «Майнові активи підприємства» для студентів 1 курсу спеціальності «Маркетинг»

9 березня 2021 року

У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять на економічному факультеті, 1 березня  2021 р. на 1-й парі відбулася відкрита лекція доцента кафедри економіки ім. проф. І.Н. Романенка Степасюк Людмили Михайлівни з дисципліни «Економіка і фінанси підприємств» на тему «Майнові  активи підприємства» для студентів 1 курсу спеціальності «Маркетинг». 

На лекції  розглядалися питання, щодо суті та значення основного, оборотного та інтелектуального капіталів підприємства. Лектор наголосила, що  необхідною умовою реалізації основної мети підприємства - отримання прибутку - є відтворення капіталу, що охоплює стадії інвестування, виробництва і реалізації. Також лектор акцентувала увагу на показниках економічної ефективності використання основного і оборотного капіталу та детально зупинилася на правовому захисті інтелектуальної власності в Україні.

     

Присутні на відкритому занятті студенти та викладачі позитивно оцінили лекцію Степасюк Л.М.  в анкетах, де відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, насичену сучасним матеріалом  презентацію.
Доцент
Тетяна Мірзоєва

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook