Засідання кафедри

7 квітня 2021 року
НУБіП

     06.04.21 відбулося чергове засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рсслинництва ім. проф. Б.В. Лесика присвячене вирішенню нагальних питань в умовах суворого карантину. 

       Завідувач кафедри, професор Подпрятов Г.І. довів до відома колективу прохання керівництва університету не з'являтися на роботі без нагальної потреби та дотримууватися карантину. Він наголосив, що всі заняття, які проводяться on-line повинні чітко проходити у визначений час, згідно розкладу та повинні читатися на високомі рівні. 

   На засіданні було проведено обговорення, щодо наповнення експериментальної частини  бакалаврських робіт згідно нових вимог, яка повинна відображати специфіку роботи кафедри. Заступник декана агробіологічного факультету Завгородній В.М. нагадав, що в травні необхідно провести атестацію магістрів із заслуховуванням їх доповідей про виконану роботу. 

     Друга частина засідання була присвячена організації on-line конференції, яку кафедра планує провести 28 квітня 2021 року. Обговорювали списки запрошених, програму конференції та організаційні питання.

         В цілому все було динамічно та по діловому. 

Доцент Сергій Гунько

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook