ДИСТАНЦІЙНЕ СКЛАДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОГО ЕКЗАМЕНУ ТА ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 071 «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» СТУДЕНТІВ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

23 березня 2021 року

 О 10.00 іспит розпочався через організовану екзаменаційною комісією відео-конференцію на базі платформи Сisco Webex Meetings. З вступним словом до студентів та комісії звернувся заступник декана економічного факультету Маршалок М.С., оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішної здачі іспиту. Голова комісії  - д.е.н., професор Лазаришина Інна Дмитрівна також приєдналась до вітальних слів, ознайомила студентів із регламентом проведення іспиту та обмеженням у часі 120 хвилинами. Студенти перейшли до виконання завдань, які включали як тестові питання, так і  задачі. Завдання були розроблені викладачами кафедр обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу та розміщені на навчальному порталі НУБіП Elearn.

По закінченню виділеного часу, доступ студентів до завдань було закрито і члени комісії д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор Калюга Є.В., професор кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Савчук В.К. професор кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Ганяйло О.М. та Олійник С.О. приступили до перевірки. Кожний студент мав змогу отримати у своєму кабінеті коментар від викладачів-членів комісії про якість виконаного завдання. Значну допомогу в організації дистанційного складання атестаційного екзамену надавала к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Собченко Т.С.

Всі студенти успішно виконали кваліфікаційні завдання і отримали позитивні оцінки, які підтверджують отримані ними у НУБіП України фахові знання з фінансового обліку, обліку і звітності в оподаткуванні, аудиту, аналізу господарської діяльності.

24-25 березня відбувся захист бакалаврських кваліфікаційних робіт. З вітальним словом до студентів та комісії звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва А.Д., побажавши студентам успішного захисту результатів своїх досліджень.

На захисті були присутні керівники бакалаврських робіт.

Обрані теми були цікаві та різноманітні, присвячені актуальним питанням бухгалтерського обліку, аудиту та аналізу. Результати роботи візуалізувались таблицями, графіками, діаграмами, що давало можливість повніше розкривати зміст положень, винесених на захист. Захист бакалаврської роботи супроводжувався постерними презентаціями. З метою повнішого розкриття сутності бакалаврської кваліфікаційної роботи усім бакалаврам-випускникам ставилось декілька запитань, на які комісія отримувала ґрунтовні відповіді.

Результати роботи екзаменаційної комісії показують, що професорсько-викладацький склад кафедри обліку та оподаткування і всіх кафедр економічного факультету готує висококваліфікованих бакалаврів спеціальності «Облік і оподаткування», які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

 

Вітаємо студентів з важливою подією студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Облік і оподаткування». Бажаємо подальшого професійного зростання та з нетерпінням чекаємо на навчання в магістратурі!!!

 

Деревянко Світлана, доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook