Виховний процес в розпалі!

2 квітня 2021 року

29 і 30 березня 2021 року куратором 3 курсу 1 і 2 груп спеціальності 101 екологія Сергієм Павлюком були проведені онлайн зустрічі у форматі виховної години, на платформі Zoom.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні, яка викликана пандемією Covid-19, очні зустрічі практично відсутні, Також, слід звернути увагу на те, що студенти 3 курсу весь семестр навчаються дистанційно.

Цього разу виховна година була присвячена обговоренню: труднощів та переваг дистанційного навчання, успішності студентів обох груп, відповідального ставлення до навчання, внутрішньогрупової комунікації та взаємодії, дотримання карантинних заходів студентами, які проживають у гуртожитку. Особлива увага була приділена атестації студентів за звітній період, проблемам, які виникають при вивченні дисциплін у ІІ семестрі, комунікації з викладачами.

Також, було обговорено питання вибору керівників випускових бакалаврських робіт. Студентам детально і покроково проілюстровано, як самостійно і дистанційно ознайомитися з науковими здобутками НПП кафедри,  напрямами наукових досліджень, можливостями при виборі тем та виконанні робіт.

Зустрічі пройшли в жвавому обговоренні, було поставлено багато питань, які допоможуть визначитися з темою та керівником бакалаврської роботи.

 

Павлюк С.Д. наставник студентів 3-го курсу

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook