ГОТОВІ ДО ПРОДОВЖЕННЯ НАВЧАННЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ!

1 квітня 2021, 17:10
Київ

Нещодавно завершили своє навчання у стаціонарному режимі студенти першого курсу і першокурсники магістратури, яке тривало з кінця серпня 2020-го року.


Задля успішного навчання керівництвом були створені максимально безпечні та достатньо комфортні умови. Так, вперше всім групам спеціальності «Садово-паркове господарство» вистачало для навчання оснащеного комп’ютерного класу, а кількість студентів завжди не перевищувала дозволену (20 студентів в одній аудиторії). Слід зазначити, що цьому сприяла й зазвичай невисока відвідуваність аудиторних занять, яка, як не дивно, під час занять тих же самих груп в он-лайн режимі була вдвічі вищою. Цей факт призводить до роздумів про те, що навіть після перемоги над пандемією й цілковитим поверненням до стаціонарного навчання, можливо й не варто абсолютно відмовлятися від дистанційних, насамперед лекційних занять, зокрема в групах заочної форми навчання.

 

     

              


Перед тим, як відправитися на дистанційне навчання, студенти із викладачами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну «інспектували» територію університету, фотографували об’єкти, збирали базовий матеріал для подальших практичних робіт, які проводитимуться в он-лайн режимі.


Навчання триває!

 

Ольга Зібцева,

Вікторія Міндер,

доценти кафедри ландшафтної

архітектури та фітодизайну

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook