Відбулося розширене засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку

24 березня 2021 року

24 березня 2021 року на кафедрі економіки праці та соціального розвитку відбулося розширене онлайн засідання з використанням платформи ZOOM.
Завідувач кафедри д.е.н., професор Єрмаков О.Ю. відкрив засідання, оголосивши порядок денний:
1. Об’єднання кафедр, що забезпечують підготовку студентів за напрямом 051 «Економіка» (Економіка підприємства)
2. Підготовка до дня відкритих дверей.
3. Розподіл навантаження на 2021-2022 н.р.
4. Різне

  Декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва А.Д. позитивно охарактеризував роботу НПП кафедри економіки праці та соціального розвитку як у науково-методичному напрямку так і у профорієнтаційній роботі. Аргументував та оголосив про прийняте на раді економічного факультету рішення про створення нової кафедри шляхом об’єднання кафедр економіки праці та соціального розвитку та кафедри економіки підприємства ім. проф. Романенка. Наголосив, що всі НПП зберігають свої робочі місця та продовжують роботу в звичайному режимі.
К.е.н., доцент Гаврилюк І.П. запропонував назву новоствореної кафедри – «Економіки та соціального розвитку».

По другому питанню, завідувач кафедри д.е.н., професор Єрмаков О.Ю. відмітив, що «День відкритих дверей» на кафедрі планується провести у два етапи. Перший етап відбудеться 26 березня зустріч з майбутніми випускниками Пирятинського ОТГ, а це старшокласники 6 шкіл. Відповідальні за проведення зустрічі – к.е.н., доцент Нагорний В.В. та к.е.н., асистент Рубан О.О. Другий етап – зустріч з майбутніми абітурієнтами інших підопічних шкіл, зокрема Боярської, Тарасівської ЗОШ (Київської обл.) та Хорольської гімназії (Полтавської обл.).
Заступник декана економічного факультету, к.е.н., доцент Нагорний В.В. зупинився на тому, що важливим етапом у житті кожного абітурієнта є вибір професії та закладу вищої освіти. Економічний факультет НУБіП України запрошує школярів та охочих батьків завітати на Онлайн-день відкритих дверей кафедри і дізнатись якомога більше інформації щодо:
• спеціальностей та освітніх програм факультету;
• Нової освітньої стратегії університету;
• умов та матеріально-технічного забезпечення навчання і проживання;
• можливостей розвитку та дозвілля студентів, яке допоможе розширювати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки тощо.
Старший викладач Коваленко Л.В. внесла пропозицію долучити до заходу старосту першої групи 1-го курсу економічного факультету з розповіддю про свої враження від навчання, проживання у гуртожитку, заходів факультету та університету.
К.е.н., доцент кафедри Остапчук А.Д. запропонував проводити зустрічі з випускниками у вечірній час, з метою охоплення більшої аудиторії учасників, в тому числі батьків майбутніх абітурієнтів.
По третьому питанню к.е.н,, доцент Гребеннікова А.А. доповіла про розподіл педагогічного навантаження на 2021-2022 навчальний рік. Так, загальне доведене до кафедри на березень 2021 року навантаження складає – 6774 год, що при нормативі 640 год на одного НПП забезпечує 10,5 ставок.
На завершення завідувач кафедри Єрмаков О.Ю. наголосив на важливості дотримання дистанції, маскового режиму та інших протиепідемічних заходів. Побажав всім міцного здоров’я та плідної дистанційної праці.

К.е.н., доцент Гребеннікова А.А.
Старший викладач Коваленко Л.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook