Ще раз про важливість води – віртуальна екскурсія до Музею води!

30 березня 2021 року

 В умовах Всеукраїнського карантину, пов’язаного із пандемією короновірусної хвороби, дещо змінюється звичайний розпорядок пересічних громадян, у тому числі і студентів. У результаті значно більше часу ми проводимо працюючи і навчаючись у режимі онлайн за комп’ютерами та смартфонами. Здавалося такі звичні речі, як екскурсії до відомих музеїв, з метою отримання нових знань, вражень і розширення кругозору стають неможливими. Однак навіть за таких умов людство знайшло вихід і до багатьох музеїв України можна завітати онлайн і ознайомитися із основними їх експонатами.

30 березня 2021 р. наставником 3-го курсу 1 групи  спеціальності 101 «Екологія» Євгенієм Бережняком разом із студентами було здійснено віртуальну екскурсію до водно-інформаційного центру, більш відомого як Музей води. Цей важливий об’єкт розташований у центральній частині столиці України на пагорбах Хрещатого Яру.

Із розповіді віртуального гіда студенти мали змогу ознайомитися із метою створення даного об’єкту та основними природними характеристиками води. Досить важливим стало й те, що їм, як майбутнім фахівцям-екологам, було показане важливе екологічне значення води та як здебільшого, непродуктивно і нераціонально, ця субстанція використовується у господарських цілях й побуті. Дивлячись на заповнений чан із водою, яка постійно виливається через свої краї, студенти ще раз переосмислили глибину задумки авторів інсталяції про переважний нераціоналізм використання чистої води. Ці кілька хвилин перегляду позитивно вплинули на розуміння студентів щодо важливості цього природного ресурсу і, в майбутньому, економнішому ставленні до його використання.

Наприкінці віртуальної екскурсії більшість із молодих людей висловили бажання, по завершенню карантину, обов’язково відвідати його. То ж друзі, давайте разом бережно відноситися до ВОДИ і марно її не витрачати.

 

Бережняк Є.М., наставник студентів 3-го курсу

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook