День відкритих дверей на кафедрі фінансів

27 березня 2021 року

 

       Весна ‒ це чудова пора не лише для розквіту природи, а й для особистісного наповнення життя натхненням, для пошуку власного покликання серед різноманіття пропонованих напрямів навчання. Професійно-орієнтаційну зустріч з приводу обрання потенційними абітурієнтами майбутнього фаху було проведено 25 березня 2021 року на кафедрі фінансів економічного факультету НУБіП України.

Для ознайомлення з перевагами спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» запрошувалися учні коледжів, шкіл, ліцеїв, гімназій. Перед Zoom-аудиторією виступила завідувачка кафедри фінансів д.е.н., професор Давиденко Надія Миколаївна, яка привітала присутніх у вступному слові і налаштувала всіх на позитивне сприйняття інформації навіть в умовах пролонгованих карантинних обмежень.

 Фінансист – це фахівець, який розбирається в тенденціях розвитку корпоративних і публічних фінансів, вміє грамотно прогнозувати зміни фінансового ринку, успішно інвестувати в різні проєкти, застосовувати інструменти бізнес-аналітики та ризик-менеджменту для ефективного управління об’єктами. Професія фінансиста з плином часу не втрачає своєї актуальності і роками залишається затребуваною серед роботодавців, а також відкриває можливості започаткувати власну справу.

Надія Миколаївна підкреслила престижність навчання на освітніх програмах бакалаврату «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси», відмітила  високу майстерність викладання дисциплін кадровим складом кафедри. 

Про прогресивні технології навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України зазначив і декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович. У власній презентації він відмітив загальні здобутки економічного факультету, згадав про відомих випускників та зупинився на багатогранності спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». 

Перед абітурієнтами взяв слово Бородін Андрій ‒ студент англомовної групи «Фінанси і кредит» 1 курсу, який жваво та емоційно розповів свою історію визначення  спеціальності для вступу. Економічний факультет НУБіП України був обраний як пріоритетна позиція серед сильних ЗВО-конкурентів. І Андрій не пошкодував! Адже, навчання в англомовній групі формує безцінні навички предметного спілкування в межах навчання, уможливлює участь у міжнародних конференціях та програмах обміну студентами. 

Своїми враженнями від чотирьох років навчання на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» поділився магістр Дмитро Олефір. Той факт, що Діма продовжив навчання в магістратурі на кафедрі фінансів ‒ вже говорить сам за себе! Він акцентував увагу на сучасних дисциплінах, які опановувалися на 1-4 курсах, на широких можливостях навчання через систему ELearn, на цікавих гостьових лекціях, на прийнятті участі у Всеукраїнській студентській олімпіаді та наукових конкурсах. 

Студентське життя є яскравим та насиченим на кафедрі фінансів, і в цьому нас переконали виступи хлопців!

Зручна бібліотека, спортивні змагання, комфортні аудиторії, сучасні комп’ютерні класи, шикарна територія і парк НУБіП України ‒ це ще не повний перелік приємностей, якими можуть вільно користуватися студенти. 

     

 Поділився інформацією про доступ студентів НУБіП України до практичного навчання за кордоном директор ННЦ міжнародної діяльності, к.е.н., доцент кафедри фінансів Лабенко Олександр Миколайович.

Університет активно інтернаціоналізується, що сприяє зростанню кількості академічних мобільностей для студентів. Зокрема, це відкритий простір освіти через міжнародні стипендіальні програми обміну, які дозволяють навчатися в одному з університетів-партнерів Європейського Союзу.

Усі присутні на дні відкритих дверей почули корисну інформацію про вступну кампанію, умови навчання на економічному факультеті, та отримали відповіді на свої запитання. 

Зі словами вдячності захід було завершено у піднесеному настрої. Для приєднання до професійної спільноти фахівців кафедра фінансів НУБіП України запрошує на навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування»!

 

 

Олена Сова,

доцент кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook