Відбулася відкрита лекція доцента Слєсар Тетяни Миколаївни з дисципліни «Організація бухгалтерського обліку»

24 березня 2021 року

  24 березня 2021 року доцент кафедри обліку та оподаткування, к.е.н., доцент Слєсар Тетяна Миколаївна провела відкриту лекцію з дисципліни «Організація бухгалтерського обліку» для студентів 5 курсу ОС «Магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» на тему: «Особливості організації обліку активів». 

Лекція була присвячена проблемам організації раціонального обліку активів для відображення їх наявності, руху та збереження.  Досліджено організацію обліку необоротних активів, які є фундаментальними складовими економічного зростання, тому відіграють стратегічну роль у функціонуванні як кожного суб’єкта господарювання, так і країни у цілому. Для ефективного управління основними засобами необхідна раціональна організація обліку, як процес цілеспрямованого вибору та безперервного упорядкування способів та прийомів збирання, обробки та видачі достовірної та своєчасної вихідної інформації про наявність, рух, збереження та використання належних підприємству основних засобів з метою прийняття управлінських рішень. Значна увага була приділена і особливостям організації обліку оборотних активів.
 
 
В процесі відкритої лекції наводився практичний матеріал щодо організації обліку активів за центрами відповідальності, з метою забезпечення формування фахових компетентностей студентів зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
 
 
Викладач добре володів зворотнім зв'язком з аудиторією. Студенти уважно слухали лектора, активно приймали участь в обговоренні досліджуваних питань та ставили запитання.
 
 
На відкритій лекції були присутні: заступник декана з навчальної роботи к.е.н., доцент Воляк Л.Р., завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Калюга Є.В., завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., к.е.н доценти кафедри обліку та оподаткування Гуренко Т.О., Ганяйло О.М., Данілочкіна О.В., Дерев'янко С.І., Литвиненко В.С., Мельянкова Л.В., Олійник С.О. старші викладачі Миськів Л.П., Криворот О.Г. та відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А.
 
 
 
         Усі присутні студенти і викладачі позитивно оцінили зміст відкритого лекційного заняття та відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом
  
Мельянкова Л.В., доцент кафедри
обліку та оподаткування
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook