Запрошуємо вчитись з нами! Віртуальний день відкритих дверей на кафедрі економіки праці та соціального розвитку

26 березня 2021 року

26 березня 2021 року кафедрою економіка праці та соціального розвитку було проведено День відкритих дверей. В зв’язку з епідеміологічною ситуацією, яка склалася в державі, захід проходив в дистанційному форматі (відеоконференція на платформі Cisco Webex).
За сприянням голови Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради до даного заходу було залучено 9 шкіл: Пирятинський ліцей; Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4; Опорний заклад Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6; Березоворудська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; Великокручанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; Вікторійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; Вишневецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; Новомартиновицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; Теплівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

  З вітальним словом виступив завідувач кафедри, д.е.н. проф., Єрмаков Олександр Юхимович.
Після вітального вступу, Олександр Юхимович передав слово декану економічного факультету д.е.н., професору Діброві Анатолію Дмитровичу, який детальніше розповів про перспективи навчання на економічному факультеті.

  Профорієнтаційний івент розпочався з відеофільму про наш університет, ректор Станіслава Ніколаєнко розповів про переваги навчання в нашому навчальному закладі, про його рейтинг серед інших ВНЗ, його історію, структурні підрозділи, студентський кампус, дозвілля, спорт.
  Модераторами заходу було акцентовано увагу присутніх на особливостях навчального процесу та умовах цьогорічного вступу.
   У ході онлайн-спілкування учасники також змогли інтерактивно побувати у стінах нашого університету, навчального корпусу №10, та на власні очі побачити сучасне обладнання, яке використовується в навчальному процесі. Віртуальну екскурсію для них провів декан економічного факультету.

   Від імені студентського самоврядування учасників привітав голова студентської організації економічного факультету – Чернецький Олександр, розповів про особливості цікавого студентського життя, про роботу студентської організації, дозвілля, спорт та свої враження про навчання розповіла студентка 1 курсу Мальчукова Тетяна

 

    Цікаві й насичені презентації та відео ролики надали повну інформацію стосовно навчання, проходження практик і стажування, заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, яскравого студентського дозвілля. Якщо ж хтось не встиг приєднатися до заходу і задати свої запитання, засмучуватися не варто, адже попереду ще не одна зустріч. Слідкуйте за нашими анонсами на офіційному сайті університету та на наших сторінках у соціальних мережах.

АНКЕТА АБІТУРІЄНТА 
Ольга Рубан, асистент
кафедри економіки праці та соціального розвитку
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook