Репортаж з Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції

24 березня 2021 року
НУБіП України, Юридичний факультет, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

23 березня 2021 року магістри першого року навчання прийняли участь у Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку публічного та приватного права» яка була проведена професорсько-викладацьким складом кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України. Вела науковий захід викладач навчальної дисципліни «Правове забезпечення управлінського рішення» к.ю.н., доцент кафедри адміністративного та фінансового права Артеменко Олена Вікторівна яка привітала учасників та представила зарубіжних гостей. В конференції прийняли участь 8 іноземних країн, а саме: Америки, Австрії, Польщі, Німеччини, Тайланду, ОАЕ м. Дубай, Іспанії, Франції.


Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК прийняли активну участь у даній конференції та висвітлили наступні актуальні теми:

  1. Імплементація законодавства з безпечності харчових продуктів до європейських вимог;
  2. Сучасний стан нормативно-правового забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні;
  3. Особливості адміністративної відповідальності за порушення законодавства про безпечність та якість харчових продуктів;
  4. Контроль на законодавчому рівні харчових продуктів в умовах фуд-корту;
  5. Вимоги законодавства ЄС щодо ГМО та ін..

За результатами конференції найкращим студентам були видані дипломи. Так дипломами І ступеня були відзначені Антонів Артем, Курочка Анна, диплом ІІ ступеня отримали Сидорчук Ігор, Смульський Денис, Чечітко Владислав, Остролуцька Катерина.

 

Студенти факультету дуже вдячні за отриманий досвід і змогу долучитись до даної конференції та можливість підняти важливі теми поєднавши законодавство та харчування. Також отримати величезний досвід обговорення важливих тем нашого законодавства з усім світом та знайомство з представниками інших країн.

 

 

Олена Артеменко,
доцент кафедри адміністративного
та фінансового права

Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації с/г продукції

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook