Відкрита лекція доцента Войцехівського В.І.

22 березня 2021, 17:40
НУБіП

22 березня 2021 року проведена відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика Войцехівського Володимира Івановича. Лекція для студентів магістратури 1 курсу, вибіркова дисципліна по університету.

Тема лекції "Технологія виробництва столових вин". Ця тема є однією з основоположних в дисципліні «Технологія виробництва та експертиза вин», адже в ній викладено базову технологію виробництва натуральних виноградних вин. Викладена інформація розширить кругозір в питанні виробництва натуральних вин. Отримані знання дозволять систематизувати та використати їх з метою створення в домашніх умовах якісних та біологічно цінних напоїв з виноградної та плодово-ягідної сивини.

В умовах великого асортименту напоїв у магазинах, проблема вибору якісного завжди є актуальною. Обізнаність у основних етапах виробництва та інформації представленої на етикетці, сприятиме більш компетентному вибору напою. Студенти прийняли активну участь в обговоренні питань викладених у лекції.

Войцехівський Володимир Іванович проводив лекцію у формі доброзичливого обговорення матеріалу, щодо впливу основних етапів перероблення винограду на формування якісного і натурального вина.

Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що викладення інформації органічно доповнювалось мультимедійним супроводом.

Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та виявлено напрями з поліпшення процесу подачі матеріалу для кращого сприйняття та засвоюваності. 

Доцент Сергій Гунько

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook