ПАНДЕМІЯ – НЕ ПРОБЛЕМА, ПРОДОВЖУЄМО СПІЛКУВАТИСЯ З АБІТУРІЄНТАМИ!

24 березня 2021, 9:27

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології продовжує активну профорієнтаційну політику щодо залучення майбутніх студентів до стін рідного Національного університету біоресурсів та природокористування України. Гурток «Агробіотехнологій» долучається до профорієнтаційної роботи факультету та демонструє власним прикладом переваги навчання у нашому виші. Період пандемії не заважає проводити зустрічі із майбутніми фахівцями, а навпаки дає можливості опанувати нові формати зустрічей та обговорень.

3 березня 2021 року відбулась чергова онлайн зустріч з майбутніми спеціалістами біотехнології – учнями 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (м. Чортків, Тернопільська область, директор Кульчицький Руслан Володимирович) та представниками наукового гуртка «Агробіотехнологія», старостою – студенткою 3 курсу, спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Тимчій Анною та керівником гуртка – доцентом кафедри екобіотехнологій та біорізноманіття Лобовою Оксаною Володимирівною.

Керівник гуртка детальніше зупинилась на правилах вступу в Університет, обговорили необхідні сертифікати ЗНО та документи для вступу на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія». Особливу увагу приділили Олімпіаді до вступу, яка дає можливість отримати додаткові бали до сертифікату ЗНО, тим самим збільшує шанси вступу на державну форму навчання.

Учням було представлено наукову роботу гуртка – культивування рослинних культур у умовах in vitro; написання наукових статей та доповідей за результатами проведеного культивування; виступи на різноманітних конкурсах та конференціях, як в межах України, так і поза нею.

Зі старостою наукового гуртка обговорювали особливості позанавчального процесу. Майбутні абітурієнти цікавились заходами та секціями, які функціонують в нашому Університеті. Учні зацікавились творчими та спортивними гуртками, адже активне дозвілля забезпечує продуктивне навчання.

Обговорили питання працевлаштування та практик на відомих українських підприємтсвах, що є надзвичайно актуальним. Питання офіційного працевлаштування та роботи за спеціальністю є важливим для майбутніх студентів Національного університету біоресурсів та природокористування.

 

Лобова Оксана Володимирівна,

Тимчій Анна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook