Відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Гуренко Тамари Олексіївни з дисципліни «Бухгалтерський облік»

19 березня 2021 року

 Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 19 березня 2021 р. на 1 парі відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Гуренко Тамари Олексіївни з дисципліни «Бухгалтерський» на тему «ОБЛІК ДЕБІТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ» для студентів 2 курсу спеціальності «Економіка (Економічна кібернетика)» факультету інформаційних технологій. Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням програми Webex. 

 
 
Тамара Олексіївна на лекційному занятті розглянула питання, щодо визнання, класифікації та оцінки дебіторської заборгованості, розкрила особливості обліку довгострокової та поточної дебіторської заборгованості (облік розрахунків з покупцями і замовниками, з підзвітними особами, за претензіями, повідшкодуванню завданих збитків тощо), доцільність створення резерву сумнівних боргів. Велася жвава дискусія, щодо оцінки та відображення в обліку безнадійної заборгованості.
  
 
На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Є.В. Калюга, професор кафедри обліку та оподаткування Л.В.Гуцаленко, професор кафедри статистики та економічного аналізу В.К.Савчук, доценти кафедри обліку та оподаткування О.А. Боярова, О.М. Ганяйло, О.В. Данілочкіна, С.І.Дерев’янко, Н.П.Кузик, В.С.Литвиненко, Л.В. Мельянкова, С.О. Олійник, Т.М.Слєсар, К.В.Шевчукк.е.н., ст.викладач Л.П.Миськів та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент В.А.Костюк.
 
Тамара Олексіївна показала високий рівень навчально-методичного викладення матеріалу, вільно володіла інформацією і майстерно утримувала увагу аудиторії протягом усієї лекції, студенти приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань. Офіційні відгуки викладачів свідчать про відмінний організаційно-методичний та професійний рівень читання лекцій. 
 
Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook