Без практики немає результату

18 березня 2021 року
Київ
18 березня 2021 р. відбулися виїзні заняття магістрів І року навчання ОС «Магістр» за спеціальністю «Садово-паркове господарство» під керівництвом доц. Суханової О.А. В рамках занять, за наказом проректора з навчальної та виховної роботи С. Кваші № 453 «С» від 15.03.2021 р., було відвідано та прийнято участь в заходах здійснюваних під час виставки INTERBUILDEXPO, що відбувалася в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15). Студенти мали можливість ознайомитися з експонатами, представленої на виставці продукції для будівництва та ландшафтного будівництва в Україні, зокрема.

 

 

 

     


Різноманітні експозиції представленої продукції демонстрували сучасні технологічні прийоми та матеріали для конструктивних елементів благоустрою об’єктів, тенденції в проектуванні композицій, та об’єктів вцілому, з застосуванням всіх можливостей комп’ютерних програм для проектування. Наявні експонати матеріалів виставки можуть бути використані як для інтер’єрів, так і для екстер’єрів.
Під час виставки студенти приймали активну участь в ознайомленні з сучасною продукцією, її можливостями використання на об’єктах та віднаходили для себе відповіді на фахові запитання, що стосуються галузі ландшафтного будівництва в Україні.
 
 
Ольга Суханова,
доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну,
куратор магістрів 1-го р.н. вибіркового блоку
професійного спрямування «Ландшафтне будівництво»
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook