Онлайн зустріч з учнями ЗЗСО Київської області у рамках співпраці факультету ТВБ з Київським обласним центром зайнятості

19 березня 2021 року
м. Київ

19 березня, у рамках співпраці факультету тваринництва та водних біоресурсів із Київським обласним центром зайнятості, доцентом кафедри технологій виробництва молока та м'яса, Д.К. Носевичем, була проведена зустріч з учнями ЗЗСО Київської області. Темою для обговорення стали виробництво продукції скотарства в Україні, його стан і перспективи. Було висвітлено презентацію з цієї проблематики, під час якої Д.К. Носевич розповів про історію виникнення скотарства та його розподілення на спеціалізовані напрямки, наявність худоби в Україні та зміни її продуктивності, основні породи та їх специфіку і сучасні технологічні рішення під час виробництва молока та яловичини. Увагу було приділено споживанню молока та м'яса в Україні, тенденціям, які намічаються в розвитку скотарства, а також практичному навчанню студентів на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за участі викладачів і використання матеріально-технічної бази кафедри технологій виробництва молока та м'яса.

Ознайомитись із презентацією можна за посиланням.

В подальшому сподіваємось на продовження практики зустрічей викладачів із учнями шкіл та усіма зацікавленими в поглибленні власних знань.

 

Доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса
Т.А. Антонюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook