Відкрита лекція доцента Ящук Надії Олександрівни на тему «Підготовчий етап розроблення плану НАССР»

17 березня 2021, 13:47
НУБіП

    16 березня 2021 року на платформі Zoom відбулася відкрита онлайн лекція доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Ящук Надії Олександрівни з дисципліни «Технологічний аудит зберігання та переробки продукції рослинництва» за темою: «Підготовчий етап розроблення плану НАССР» для студентів 1 курсу магістратури спеціальності 201 «Агрономія».
     Відповідно до теми заняття студенти були ознайомлені з особливостями проведення підготовчих етапів розроблення плану НАССР. Лекційний матеріал викладений логічно та послідовно, у зручному для студентів темпі. Мультимедійна презентація містила всі необхідні елементи, які у повному обсязі розкривають тематику заняття згідно плану лекції.
   Окрім студентів на лекції були присутні: завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, професор Подпрятов Г.І., замісник декана агробіологічного факультету, доцент Завгородній В.М., доцент кафедри рослинництва Дмитришак М.Я., доценти кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика: Бобер А.В., Завадська О.В., Гунько С.М., Войцехівський В.І., Насіковський В.А.
       Лекційне заняття отримало схвальні відгуки присутніх колег та студентів.
      За загальною оцінкою колег, лекцію прочитано доцентом Ящук Н.О. на високому рівні з дотриманням усіх необхідних норм та вимог.

 

 

Доцент Сергій Гунько

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook