Столичне дозвілля першокурсників

17 березня 2021 року

Місто завжди приваблювало доступністю різноманіття видів дозвілля – музеї, театри, виставки, кінотеатри і багато іншого. Тож призвичаївшись до життя у столичному студмістечку, студенти першого курсу спеціальності 205 – лісове господарство разом із наставником групи доцентом кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Ганною Лобченко відвідали Київський національний академічний Молодий театр.
Для перегляду було обрано п’єсу британського драматурга ірландського походження, "театрального Тарантіно" Мартіна МакДонаха під назвою «Однорукий». Це вистава про те, як у готельному номері зустрілися "міцний горішок" Кармайкл, який майже 20 років шукає відрізану колись руку, ексцентричний портьє, котрий понад усе любить мавп, і двоє звичайних шахраїв, які хочуть продати однорукому руку з краєзнавчого музею.

Банальний сюжет розкриває спектр життєвих питань, знайомих кожному в тій чи іншій мірі: чи варто все життя витратити на пошуки втраченого? Що буде після того, як віднайдеш? Чи принесе це щастя? Чи не настигне бумерангом зло, яке раніше заподіяв іншому? Неймовірна гра акторів змушує глядача спробувати побачити Людину у кожному з героїв і зрозуміти чому, які життєві обставини зробили її такою, як вона є. Вся вистава – це калейдоскоп емоцій, характерів, проблем і їх рішень, одночасно й трилер, і комедія, і психологічна драма, де вплітаються чорний гумор та детектив.


Вистава залишила яскраві враження, а попереду для студентів-першокурсників ще багато нових відкриттів та спільного цікавого й насиченого дозвілля.

Ганна Лобченко
наставник групи ЛГ-2002,
доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook