Екотехнології сучасного дизайну

1 березня 2021 року
Київ

 Компанія Green Ecco Moss поділилась своїм досвідом та технологічними секретами виготовлення стабілізованих рослин в Україні із магістрами першого року навчання спеціальності «Садово-паркове господарство».

Стабілізація в Green Ecco Moss проводиться за європейськими технологіями, результатом чого є натуральний продукт без шкідливих хімікатів і комах. Після збору він проходить обробку. Ключовим етапом процесу є введення гліцеринового розчину, що заміняє натуральний сік. Цей склад надає м'якість і еластичність. Після такої обробки рослина може обходитися без поливу і сонячного світла. Це дозволяє зберегти свіжість протягом 5 років.

Стабілізований мох - це унікальний матеріал для оформлення інтер’єру, реалізації ідей з декорування будинку або офісу в екостилі.

На кафедру ландшафтної архітектури та фітодизайну було передано колекцію продукції Green Ecco Moss, а також студенти створили фітокомпозиції на основі літер компанії.

Дякуємо за цікаве практично корисне заняття! Сподіваємось на подальшу співпрацю! Цікавих екотворчих ідей та їх реалізацій!

 

Завідувачка кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну,
доктор біологічних наук, професор
Олена Колесніченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook