З 8 березня дорогі жінки

8 березня 2021 року
м. Київ

 

Вже понад 100 років у  березні відзначають Міжнародний жіночий день, що символізує боротьбу жінок всього світу за свої права та рівність. Останнім часом до цього свята дуже неоднозначне ставлення і поступово зменшується кількість тих, хто приділяє цьому дню увагу, а дехто вимагає його взагалі скасувати.

Якщо зазирнути в історію, то в Україні з прадавніх часів до жінок ставились з повагою та любов’ю, вважали їх берегинями. Жінки на своїх тендітних плечах виносили весь тягар домашнього побуту, народжували і доглядали дітей та пліч-опліч тяжко працювали з чоловіками. Змінились часи, але роль прекрасної половини людства не стала меншою.

Ми прихиляємось перед Вашою чарівністю, мудрістю, добротою і працьовитістю. І хто б що не казав, прекрасно, що є свято, коли чоловіки відкладають усі справи і кажуть жінкам:

«Вітаємо і дякуємо що Ви в нас є»!

 

 

Дорогі жінки Сердечно вітаємо Вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем!

 

Бажаємо щоб кожен Ваш день був радісним і сонячним, а довкола Вас панували гармонія і любов. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій і оптимізму. Бажаємо Вам, щастя, міцного здоров’я, здійснення мрій. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.

 

 

 

 

З повагою,

колектив кафедри

 технологій виробництва молока та м’яса

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook