Привітання колективу кафедри глобальної економіки з Міжнародним жіночим днем!

5 березня 2021, 22:19
НУБіП України

 

   8 березня — Міжнародний жіночий день (International women's Day) — всесвітній день жінок, в який також відзначаються досягнення жінок у політичній, економічній і соціальній сферах, святкується минуле, сьогодення і майбутнє жінок планети.
    Сучасне святкування Жіночого дня вже не має на меті утвердження рівності, а вважається днем весни, жіночої краси, ніжності, душевної мудрості та уваги до жінки, незалежно від її статусу та віку.

Шановні колеги кафедри глобальної економіки, любі жінки і дівчата!

Від імені чоловічого колективу сердечно вітаємо вас із 8 Березня!

     Міжнародний жіночий день є символом усього найкращого в нашому житті — великої сердечності, повної доброти, безмежного кохання, яскравої радості й міцного тепла.
    Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідні терпіння, витримка, напруження душевних сил — ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає чоловікам.

    Важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити наше життя без чарівної краси, яскравих посмішок, дбайливих рук і люблячих жіночих сердець! Своєю мудрістю Ви обминаєте життєві негаразди, терплячістю – зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов’ю до людей і праці будуєте наше майбутнє.
     Ми, чоловіки, дякуємо за Ваші розум і красу, терпіння і мудрість, за те, що ви завжди поряд з нами і розділяєте порівну не тільки хвилини радості, а й смутку. Ми пишаємося духовною силою, вродою, талановитою вдачею, якими щедро наділила Вас природа і не втомлюємося захоплюватись умінням прощати, любити і чекати, а тепло і ласку приймаємо як найдорожчу нагороду, розуміючи при цьому як багато заборгували перед Вами за ваше терпіння, працю і турботу!
      Жінки роблять неоціненний внесок в успішний розвиток нашого університету, у процес виховання та якісної підготовки майбутніх фахівців. Як у науковій сфері, так і в повсякденній роботі жіночий погляд на проблему є дуже корисним: гнучкість мислення, увага до деталей та інтуїція у поєднанні з мудрістю, працьовитістю і сумлінністю допомагають нам ефективно вирішувати найскладніші завдання.

    Щиро вітаємо вас, дорогі колеги кафедри глобальної економіки, з цим прекрасним святом і бажаємо міцного здоров'я, миру та благополуччя в сім'ї, невичерпної енергії, наснаги і нових творчих досягнень! 

    Тож нехай цей день, любі жінки, увійде у Вашу оселю з ніжним і прозорим ароматом перших квітів, з чистим подихом весняного повітря, з першими теплими і лагідними сонячними променями. Бажаємо, щоб те тепло, яке Ви так щедро даруєте всім оточуючим повернулося до Вас сторицею і зігріло у ці перші несміливі весняні дні! Щасливої Вам жіночої долі, міцного і надійного чоловічого крила і багато квітів – ніжних та духмяних! Нехай негаразди оминають Вас і ніщо не затьмарює вашої доброї посмішки!
    Хай буде спокій і достаток у Ваших сім’ях, хай сонце завжди зігріває Ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків!
     Будьте щасливі, кохані, успішні, і нехай всі ваші мрії здійсняться!

З повагою та любов'ю ваші колеги:

Сергій Миколайович Кваша

Анатолій Дмитрович Діброва

Олександр Віталійович Жемойда

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook