Увага! Внесено доповнення до «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України»

5 березня 2021 року

 

 
     З метою унормувати порядок ліквідації академічної заборгованості студентами університету пільгових категорій навчально-методична рада від 1 березня 2021 р. ухвалила і вчена рада університету затвердила відповідне доповнення до «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України» (протокол № 7 від 3 березня 2021 р.).

 

     Відтепер пункт 8.7 розділу 8. Порядок ліквідації академічної заборгованості Положення затверджено в такій редакції:
     8.7. Остаточний термін ліквідації академічної заборгованості для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за результатами зимової екзаменаційної сесії   ̶  до закінчення наступної літньої екзаменаційної сесії.
     Для здобувачів вищої освіти пільгових категорій, які внаслідок тимчасової непрацездатності або з інших причин не склали семестровий контроль знань у строк, визначений навчальним планом, наказом ректора університету встановлюється строк ліквідації академічної заборгованості, але не більше як місяць з дня припинення тимчасової непрацездатності або з дати закінчення семестрового контролю знань (згідно з пунктом 7 документу «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) закладів фахової перед вищої та вищої освіти», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1045.
     У разі, коли студенти пільгових категорій не ліквідували академічну заборгованість у встановлений строк, вони підлягають відрахуванню з університету).

     Оновлене «Положення про екзамени та заліки в НУБіП України» із внесеним доповненням розміщено на сайті НУБіП України в рубриці: «Освітня діяльність»/ «Положення» https://nubip.edu.ua/node/12654.

 

Бажаємо студентам нашого університету,
у тому числі пільгових категорій,
успішно складати екзаменаційні сесії і не мати академічних заборгованостей!


Віктор Шевчук,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook