Перелік дисциплін для вибіркової складової освітніх програм підготовки БАКАЛАВРІВ (з анотаціями) на 2023-2024 навчальний рік
ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження
1. Біомедична інженерія в рослинництві і тваринництві
2. Методи математичної статистики у фахових дисциплінах
3. Поновлювальні джерела енергії
4. Робототехніка, штучний інтелект
5. «Розумні» системи для отримання біогазу
7. Основи енергозбереження та енергоменеджменту
8. Основи енергетичного бізнесу
9. Новітні системи акумулювання енергії
10. Smart Grid технології в енергозабезпеченні життя людини
11. Smart – електротехнології в біоінженерії
ННІ лісового і садово-паркового господарства
12. Агролісівництво
13. Дрони для моніторингу довкілля
14. Інтегроване управління ландшафтними пожежами
15. Дизайн декоративних елементів у виробах з деревини
18. Глобальні екологічні загрози та сталий розвиток людства
ННІ неперервної освіти і туризму
20. Лідерство та командотворення
21. Комунікації у діяльності керівника
22. Ресторанні технології та сервіс
Факультет аграрного менеджменту
23. Започаткування власної справи
25. Менеджмент і маркетинг в агробізнесі
27. PR та реклама
28. Управління бізнес проектами
29. Логістика
31. Європейська економічна інтеграція
Агробіологічний факультет
34. Технологія виробництва та експертиза вин
36. Ринок насіння сортів і гібридів
37. Субстрати для розсади овочів, квітів і плодових культур
38. Присадибне садівництво та городництво
39. Технологічні ризики використання добрив
Факультет ветеринарної медицини
41. Виробництво органічної продукції
42. Кінологія і філінологія з основами першої долікарської ветеринарної допомоги
43. Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин
44. Міжнародні вимоги до харчових продуктів
Гуманітарно-педагогічний факультет
45. Англійська мова (бізнес курс)
46. Іміджелогія
47. Лідерологія
49. Формула щастя
51. Міжкультурні виміри комунікації
54. Ефективна соціальна комунікація
55. Психологія масової свідомості
57. Стратегії успішної комунікації
58. Релігійні та культурні традиції народів світу
60. Гендерна психологія: теорія і практика
61. Історія світового мистецтва
62. Культура спілкування та етикет
Економічний факультет
63. Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом
64. Соціальний пакет сучасного українця
65. Лідерство та управління кар’єрою
67. Управління приватними фінансами
69. Аналіз ринку
70. Сучасні гроші, банківські послуги в цифровій економіці
71. Основи фінансової грамотності та приватних інвестицій
73. Інтернет-банкінг для бізнесу
76. Сталий розвиток аграрної сфери
80. Онлайн-бізнес облік і оподаткування
81. Оподаткування суб’єктів господарювання і фізичних осіб
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
83. Радіобіологія
84. Захист рослин за органічного виробництва
85. Антагоністичні мікроорганізми в захисті рослин
88. Генетично модифіковані рослини
Факультет землевпорядкування
89. Земельні ресурси і земельний кадастр
90. Комп’ютерний дизайн карт у ГІС
91. Основи економіки землекористування
94. Управління ризиками у землекористуванні
95. Видатні туристичні пам’ятки природи
Факультет інформаційних технологій
96. Програмування
97. Веб-технології та Веб дизайн
98. Комп’ютерні мережі та кібербезпека
100. Фінансові технології, біткоїн та ринок криптовалют
101. Статистичний аналіз з Python
102. Веб-аналітика та основи таргетингу
Факультет конструювання і дизайну
104. 3D моделювання
105. Smart будівлі
106. Технології віртуальної реальності
107. Проектування та конструювання 3D принтера
Механіко-технологічний факультет
108. Машини та обладнання для біотехнологій
109. Прецизійні технології рослинництва
110. Сучасні логістичні інформаційні технології
111. Інтелектуальні машини та обладнання для тваринництва
112. Інтелектуальні системи колісних машин
113. Адаптивні системи машиновикористання у рослинництві
114. Комп’ютерна діагностика тракторів та автомобілів
Факультет тваринництва та водних біоресурсів
116. Нутриціологія
118. Основи фермерської аквакультури
119. Конструювання та дизайн декоративних аквасистем
120. У світі тварин
121. Лікарські рослини
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
123. Основи переробки риби та морепродуктів
124. Харчові та дієтичні добавки
125. Основи аюрведичного харчування
126. Кухні народів світу
Юридичний факультет
127. Лобізм у праві
128. Правова політологія
129. Медіація у професійній діяльності
131. Право інтелектуальної власності
132. Основи бізнес-права
133. Європейські стандарти здорового харчування