Он-лайн заняття на платформі Zoom під час дистанційного навчання

26 лютого 2021 року

 Навчання он-лайн це хороша  альтернатива заміни очним заняттям в аудиторіях.  Завдяки  платформі Zoom студенти якісно продовжити навчальний процес під час карантину. Zoom - це інструмент для відеоконференцій, який надає викладачам та студентам спосіб синхронної зустрічі в Інтернеті через персональний ПК / ноутбук чи мобільний телефон із використанням відео та без нього. Ця платформа є дуже зручною, адже це безкоштовний сервіс , легко встановити, має зрозумілий інтерфейс.
Завдяки платформі Zoom і її функціям, заняття в нашій групі проходять досить продуктивно та цікаво, студенти добре засвоюють матеріал, якщо виникають якісь питання одразу задають їх викладачу, це дає змогу краще засвоїти матеріал. З початку семестру з дисципліни «Нормування антропогенного навантаження на навколишнє середовище», яка викладається  англійською мовою доцентом Рубежняк Іриною Георгіївною, проведено чотири лекції.  Дуже часто у студентів виникають питання, так як ми англомовна група. Особливо активним є наш іноземний студент Джаллоу Шеріф Аласан, який активно вступає в дискусію, коли виникають певні питання. І це підтверджується його хорошою успішністю в навчанні, адже він має хороший потяг до знань.

Зацікавленість  студентів до навчання викликають  також викладачі, які  практикують новий метод обміну досвідом, запрошуючи на пари інших викладачів, таким чином діляться своїм досвідом та знаннями із своїми колегами. На другій лекції "Standardization of air pollution" в рамках взаємовідвідування до нас завітала доцент Вагалюк Людмила Володимирівна. Таким чином,  навчання в умовах карантину триває ...

Лопуга Дарина,

студентка 2 курсу

спеціальності "Екологія"

англомовної групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook