Студентські роки – найкращий період життя людини

23 лютого 2021, 9:00
Наш перший рік навчання в університеті видався досить непростим не тільки через складну епідеміологічну ситуацію в Україні, а  і через поєднання різних форм процесу здобуття освіти. І хоча дистанційна освіта не стала для нас новою формою навчання та має ряд позитивних характеристик, ми, першокурсники, можемо зазначити ряд її недоліків, і головний з них відсутність повноцінної комунікації з викладачами. Досить значну частину навчального матеріалу студенти мали освоювати самостійно.
Проте, ми розуміємо, що стати фахівцем з обліку і оподаткування та опанувати всі знання на високому рівні в домашніх умовах неможливо. Якісну освіту  можна отримати лише за допомогою кваліфікованих викладачів.
Тому, ми дуже зраділи, коли дізналися про відновлення аудиторного навчання, адже сумували за стінами рідного університету. Студентські роки – найкращий період життя людини, і на нашу думку, він не повинен проходити вдома без живого спілкування з викладачами та одногрупниками.
 
 
 
В офлайні круто! Ми спілкуємось одне з одним, жартуємо, бачимо наші  емоції, заводимо нові знайомства. Навчання відбувається в процесі комунікації. Дехто  сподівається знайти роботу по спеціальності  впродовж навчання. Плюс, перебуваючи на офлайн-лекції, нам легше не відволікатися та сконцентруватися на матеріалі.

Тому, онлайн ніколи не замінить живого спілкування!

 

Кучерук Анастасія, староста та студенти

4 групи 1 курсу "Облік і оподаткування" 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook