Зимовий Ботанічний сад: першокурсники знайомляться з перлинами університету

22 лютого 2021, 11:05
  … Все, зимі кінець! Не знаю, як у лісі, але в масиві ботанічного саду НУБіП дерев’яні ведмеді – подарунки обласних лісгоспів – вже прокинулися і здивованими очима спостерігають за паломництвом університетської молоді – студентів першого курсу  економічного факультету, які вийшли на очне навчання. З експозицією їх знайомив завідувач лабораторії інтродукції та селекції дерев’яних рослин Станіслав Слюсар.

 

 

     Та тільки знайомством з арборетумом і облаштуванням ботсаду не обмежилися: Україна вже всьоме відзначила День Героїв Небесної Сотні. Про цю трагічну і героїчну сторінку в новітній історії української нації молоді розповідав безпосередній учасник тих подій – співак Володимир Гонський.

  

  

     Що можна сказати про знайомство з таким чудовим ботсадом? Вражає, говорить першокурсниця економічного факультету Валерія Омельченко. Шкода, що через пандемію коронавірусу ми побували тут вдруге. Але точно не востаннє: як тільки зійде сніг і підуть першоцвіти ми з одногрупниками будемо тут постійними гостями. До речі, зі мною в групі навчаються хлопці і дівчата із Київської, Запорізької, Чернігівської, Полтавської, Волинської областей, і кожен з них зможе розповісти вдома про університетську перлину у столичному мегаполісі.

 

 

Леся Воляк,

Олена Богданюк
доценти кафедри статистики та економічного аналізу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook