Відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Мельянкової Людмили Василівни з дисципліни «Бухгалтерський облік»

17 лютого 2021 року

   Згідно наказу ректора НУБіП України від від 19.01.2021 р. № 33 та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 17 лютого 2021 р. на 1 парі (о 8:30) відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Мельянкової Людмили Василівни з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Облік праці та її оплати» для студентів ОС «Бакалавр», 3 курсу спеціальностей «Економіка» та «Фінанси і кредит». Лекція була прочитана з використанням додатку для проведення відео-конференцій Webex.

Актуальний зміст, чіткість структури лекції, послідовний і систематизований, насичений прикладами, матеріал лекції, застосування прийомів підтримки уваги – все це активізувало мислення і працездатність, формувало інтерес до предмету, дозволило зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття.

 На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Євгенія Калюга, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Інна Лазаришина, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко, к.е.н., доценти кафедри обліку та оподаткування Тамара Гуренко, Світлана Дерев’янко, Наталія Кузик, Володимир Литвиненко, Світлана Олійник, Тетяна Слєсар, Катерина Шевчук, к.е.н. ст. викладач Любов Мисків,  ст. викладач Олег Криворот та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент Вікторія Костюк.

 

Присутні на відкритому занятті студенти та науково-педагогічні працівники позитивно оцінили проведену лекцію, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, його логічну послідовність, культуру мовлення викладача при проведенні заняття, вміння зацікавити студентів новим матеріалом, зосередити їхню увагу на головних концептуальних положеннях, створити творчу та робочу атмосферу заняття.

 

Тамара Гуренко,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook