ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ОБЛІКУ ТА ОПОДАТКУВАННЯ ЗАЛУЧИЛИСЯ ДО УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЇ «НОВІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ»

15 лютого 2021, 10:00

 11 лютого 2021 року викладачі кафедри обліку та оподаткування взяли участь у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом», яку вже традиційно організує та проводить Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу.

 

 

Під час конференції викладачі мали змогу ознайомитися з новими прикладними рішеннями у сфері автоматизації бізнесу, тенденціями та викликами на ринку ІТ-продуктів України в умовах кризи, обмінятися практичним досвідом підготовки фахівців та інтеграції відповідних програмних продуктів в освітній процес, розширити шляхи співпраці з членами Спілки з метою реалізації спільних освітніх та дослідницьких проєктів.

 

Використання інформаційних технологій в управлінні підприємством здійснюється з метою ефективної та оперативної комп'ютерної обробки інформаційних ресурсів, зберігання великих обсягів економічно важливої інформації та передачі її на будь-які відстані в мінімальні терміни. Тобто основним завданням є оптимізація діяльності підприємства на основі застосування інформаційних технологій. Викладачі кафедри обліку та оподаткування Оксана Ганяйло, Тамара Гуренко, Світлана Дерев’янко, Наталія Кузик, Людмила Мельянкова, Катерина Шевчук, Володимир Литвиненко прийняли активну участь у даній конференції.

Викладачі вищих навчальних закладів та провідні фахівці з практичної діяльності обговорювали актуальні питання та перспективи підготовки фахівців економічних і технічних спеціальностей, підвищення кваліфікації викладачів, які готують спеціалістів по автоматизації бізнесу, підготовку фахівців для підвищення ефективності при розробці, впровадженні та використанні інформаційних систем, організації форм співпраці бізнесу та закладів освіти, розвиток лінійки рішень BAS (Business Automation Software), для бюджетної сфери – UA-Бюджет, підтримки прикладних рішень «Підприємство 8», використання інформаційної системи ІТС при підготовці майбутніх бухгалтерів, консультантів та ІТ-спеціалістів.

Для викладачів вищих та середніх освітніх закладів організатори передбачили можливість пройти тестування за програмою «Професіонал» безкоштовно!

Науковий та практичний досвід викладачів кафедри обліку та оподаткування збагачує практику навчання й виховання, сприяючи розвитку науково-педагогічної думки, будучи найнадійнішим критерієм істинності науково-теоретичних положень, принципів, правил, методів, форм навчання й виховання. 

 

Дякуємо організаторам за можливість безкоштовно долучитися до такого корисного та цікавого заходу!

 

Світлана Дерев’янко,

Тамара Гуренко,

доценти кафедри обліку та оподаткування,

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook