Відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Богданюк Олени Володимирівни з дисципліни «Статистика» на тему «Time Series»

18 лютого 2021 року

Згідно наказу ректора НУБіП України від від 19.01.2021 р. № 33 та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 19 лютого 2021 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Богданюк Олени Володимирівни з дисципліни «Статистика» на тему «Time Series» для студентів ОС «Бакалавр», 2 курсу, спеціальності «Облік і оподаткування». Лекція була прочитана англійською мовою з використанням додатку для проведення відео-конференцій Webex.

На лекції були присутні: д.е.н., професор, завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина, д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук, к.е.н., доценти кафедри статистики та економічного аналізу Тереза Микицей, Оксана Макарчук, Тетяна Собченко, к.е.н., доцент кафедри доцент кафедри банківської справи та страхування Вікторія Костюк, к.е.н., доцент, заступник декана економічного факультету Леся Воляк, к.е.н., старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу Леся Рябенко, старший викладач кафедри Михайло Гузь, асистент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Анна Якимовська.

Застосування сучасних інноваційних підходів щодо викладення матеріалу, пералельні приклади з використанням MS Ecxel, а також підвищений інтерес з боку здобувачів вищої освіти забезпечили позитивну атмосферу лекції.

Лекційне заняття отримало схвальні відгуки присутніх колег та студентів. Лекція була проведена на високому науковому та навчально-методичному рівні. 

 

к.е.н., доцент кафедри

статистики та економічного аналізу

 

Олена Богданюк

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook