Проводимо профорієнтацію факультету захисту рослин, біотехнологій та екології онлайн та прилучаємось до святкування державних свят навіть під час карантину

18 лютого 2021, 13:25

Довгі канікули не завадили студентам – біотехнологам 1 курсу 1 групи  прилучитись до святкування державного свята «День соборності України» та продовжувати профорієнтацію факультету захисту рослин, біотехнологій та екології у соцмережах. 

Леонова Тетяна, студентка-біотехнолог поширює інформацію про факультет захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП у соцмережах (інстаграмм). ЇЇ  сторінку переглянуло 115 осіб. 

Матвієнко Аня, Неліна Настя та Погорєлова Яна долучили до олімпіади з біології друзів, і вся група ділиться враженнями від навчання у НУБіП і запрошує стати майбутніми студентами.

A ось враження та думки наших студентів щодо свята, проведеного нашим університетом онлайн:

Я  рада, що наш університет організовує такі конференції, зустрічі до певних свят. Це дуже круто, адже ми навіть під час карантину маємо нагоду зібратися. Презентації та викладений матеріал про історію та день Соборності України дуже змістовний, а виконана в кінці пісня звучала дуже гарно!

v    День соборності України, який відзначається 22 січня, є важливим державним святом, бо має велике політичне та історичне значення, а саме об'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що було кроком для утворення єдиної української держави. Тому для мене, моєї сім'ї і для цілої України це свято є особливим.

v    День соборності - це дуже важлива подія для кожного українця, адже саме в цей день відзначають цілісність нашої держави, до якої протягом багатьох поколінь йшли наші предки.

Воз'єднання республік, як на мене, - еталон братерських відносин між західними та східними формуваннями, адже різниця політичних поглядів не завадила утворенню єдиної панівної доктрини. До того ж, процесія викликала неабиякий духовний приріст, зміцнила загальний дух.

v    У мене лишилися позитивні враження від онлайн зустрічі з приводу Дня соборності України. Це свято має давню історію та символізує єдність всього українського народу. Всіх вітаю зі святом!

v    На мою думку, День соборності України є одним з важливих днів в календарі українців. Оскільки соборність українських земель має глибоке історичне коріння, а також потрібно згадувати роки боротьби українського народу за незалежну, власну державу. Ми маємо пишатися, що змогли утвердити єдність свого народу.

v    Щоб отримати незалежність та вивести Україну як сильну державу на світовий рівень, потрібно було об'єднати українські землі. Нашим предкам це вдалося. Скільки крові було пролито, щоб ми мали майбутнє. Тому, я вважаю, що потрібно знати свою історію та пам'ятати, що соборність – це символ боротьби за волю, а також - порозуміння між людьми. Щорічною традицією в Україні на День соборності є «живий ланцюг», який символізує об'днання УНР та ЗУНР у єдину Соборну державу. Шкода, що цього року такий ланцюг довелося організовувати онлайн. Вкотре український народ доводить, що традиції важливі, незважаючи на всі труднощі.

 

Студенти –біотехнологи 1 курс, 1 група

староста Довженко Євгенія

куратор Бородай Віра

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook