День відкритих дверей кафедри фінансів

15 лютого 2021 року

 

         13 лютого 2021 року на кафедрі фінансів відбувся он-лайн День відкритих дверей з використання платформи Zoom. Модератором заходу була завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, яка зазначила, що до Дня відкритих дверей долучилося близько 90 випускників шкіл та коледжів з різних куточків України. Зокрема, це були учні з Чернігівської, Вінницької, Полтавської, Херсонської, Черкаської та Київської області. Надія Миколаївна представила майбутнім абітурієнтам колектив кафедри та декана факультету.

  

 

З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Анатолій Діброва, який розповів майбутнім абітурієнтам про переваги навчання на факультеті, саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, про славетну історію нашого вишу та видатних його випускників. Наголосивши на тісній співпраці з іншими ЗВО як України так і зарубіжними та про співпрацю з радою роботодавців.

  

Директор ННЦ міжнародної діяльності, доцент кафедри фінансів Олександр Лабенко розповів учасникам заходу про широкі можливості, які відкриває наш університет для своїх студентів щодо закордонного навчання та проходження практики. Також детально зупинився на програмах міжнародного навчання які є в університеті та вимогах і критеріях відбору для майбутніх учасників.

  

Про цьогорічні умови вступу до університету говорила Голова фахової комісії зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», доцент кафедри фінансів Лариса Олійник, а саме обсяг ліцензійних місць на спеціальність та кількість бюджетних місць, які потрібно мати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, як розраховується конкурсний бал. Особливо цікавою для випускників коледжів була інформація про перелік дисциплін та структуру білету вступного фахового іспиту, критерії оцінки та підходи до визначення складності завдань.

 

Далі зустріч продовжила завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко цікавою розповіддю про професію фінансиста, навчання в англомовних групах, можливості майбутнього працевлаштування та цікаве студентське дозвілля. Вона звернула увагу абітурієнтів, що починаючи з цього року кафедра буде здійснювати підготовку студентів за двома освітніми програмами «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Корпоративні фінанси».

 

На завершення зустрічі майбутні абітурієнти мали можливість поставити запитання, які їх цікавлять! Зокрема, щодо можливості навчання на військовій кафедрі? Терміни вступної компанії 2021 року? Про навчання в англомовних групах? Про вартість навчання і проживання в гуртожитку? Та багато інших цікавих та актуальних питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

І на завершення, Надія Миколаївна Давиденко побажала всім успіхів та високих балів при здачі ЗНО, а також висловила сподівання зустрітися з майбутніми абітурієнтами 1 вересня в стінах нашого університету.

 

Сергій Онишко,

доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook