Мій вибір – професія фінансист і кафедра фінансів НУБіП України

14 лютого 2021 року

 

Розкажіть будь ласка про себе

Я, Козиревич Ганна, 18 років, родом з Вінницької області, всі дев’ять класів школи навчалася відмінно. На даний момент закінчую навчання у ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». В житті коледжу приймаю активну участь, очолюю студентську раду гуртожитку та член студентської ради коледжу. Полюбляю організовувати різні заходи, щоб зближувати та розважати людей.

Звідки ви дізналися про НУБіП та факультет?

Про НУБіП України я дізналася з розповідей сестри та тата, тому вирішила продовжити традицію та навчатися в його підрозділі. Знаючи, що і в університеті, і в коледжі зможу здобути одну з найкращих освіт в Україні. Про економічний факультет дізналася від знайомих, які почали все частіше обирати професію фінансиста, оскільки в цьому напрямку є багато можливостей в майбутньому.

 

Чому саме НУБіП?

НУБіП України один з провідних університетів України! На мій погляд, тут відкривається чимало дверей, які будуть допомагати в подальшому, а також тут працюють професіонали своєї справі.

 

Що вплинуло на вибір професії?

 «Фінанси, банківська справа та страхування» професія, яка допомагає планувати, аналізувати та вкладати фінансові потоки правильно. Фінанси ключова професія, яка включає в себе чимало напрямків, що розвиваються та дають поштовх до нових можливостей. Мені подобається дана професія, і  я думаю, що в ній я буду, як у своїй стихії.

 

– Що очікуєте від навчання?

Від навчання очікую отримати знання, практичну підготовку, адже університет та факультет мають потужну матеріальну базу, нових знайомств та позитивних і незабутніх емоцій.

 

 

  Розмову вів Сергій Онишко,

доцент кафедри фінансів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook